Winkeldistributiechauffeur

Home / Vacatures / Winkeldistributiechauffeur

Winkeldistributiechauffeur

Vacature Winkeldistibutiechauffeur

Voor een aantal opdrachtgevers in de omgeving van Zwolle/Emmen zijn wij opzoek naar gemotiveerde winkeldistributiechauffeur. Werkzaamheden zullen bestaan uit het laden en lossen van goederen door Nederland,Belgie. Ruime ervaring met rijden als winkeldistibutiechauffeur en ervaring hebben met  deze werkzaamheden is een must voor onze opdrachtgevers. Zoek jij ook een leuke werkomgeving voor een lange tijd en het liefste bij een betrouwbare werkgever dan hebben wij de juiste werkzaamheden.

Ben jij beschikbaar voor een korte of langere periode of zoek je een vaste baan en heb jij ervaring in de transportsector en heb je er geen probleem mee te werken in de vroege ochtend, dan zijn wij opzoek naar jou.

Contract wordt in eerste instantie altijd via Nonstop Personeelsdiensten aangeboden, wij houden echter een contract bij de opdrachtgever na de inwerkperiode tot de mogelijkheden.  hebben we je interesse gewekt voor de vacature winkeldistributiechauffeur ?

Stuur vandaag nog je cv naar richard@n4w.nl

Functie-eisen

Je dient in het bezit te zijn van een geldig id-bewijs/paspoort, geldig rijbewijs,code 95 en een Digitale chauffeurspas. je bent bereid om eventueel ook in de nachturen te werken.

Ervaring

Je dient minimaal 24 maanden ervaring te hebben om in aanmerking komen voor deze vacature. Zonder ervaring of gewenste functie-eisen heeft het geen zin hierop te reageren.Mocht je wel interesse hebben in het werken binnen de transport sector, vraag ons dan naar de voorwaarden voor het volgen van een opleiding in de transport en logistieke sector.

Solliciteren

Kortom, zoek je een leuke baan  in een prettige werkomgeving en goede verdiensten dan zijn wij opzoek naar jou.

Bij gebleken geschiktheid bieden wij of onze opdrachtgever je een overeenkomst aan voor lange tijd en voor een ieder geldt dat wij dat belonen met een origineel Tekno modelvrachtwagen van Nonstop Personeelsdiensten.

Stuur je cv naar richard@n4w.nl of vul het contact formulier in op onze website dan nemen wij zsm contact met je op voor een intakegesprek bij ons op kantoor.

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

vacature vrachtwagenchauffeur Nonstop Personeelsdiensten