Ik zoek personeel

Home / Ik zoek personeel

Het vinden van goed gekwalificeerd en gemotiveerde vakmensen, dat is een vak apart. Laat het daarom over aan Nonstop Personeelsdiensten. Wij doen niet anders dan gekwalificeerde kandidaten in contact brengen met potentiële en bestaande opdrachtgevers. Profiteer dan ook van de expertise en het netwerk van Nonstop Personeelsdiensten. Heeft u aan het einde van de middag nog een medewerker nodig dan draait onze dienstverlening na kantoortijd gewoon door. Wij staan u dan ook graag persoonlijk te woord.

  • We doen Nonstop ons uiterste best voor u zodat u zich kunt richten op uw core business.
  • We gaan Nonstop door om uw personeelstekort en personeelsvraagstuk op te lossen.
  • We staan Nonstop voor u klaar

Kwaliteit staat voorop

Nonstop Personeelsdiensten stelt kwaliteit hoog in het vaandel. Uw aanvraag voor een nieuwe medewerker wordt met zorgvuldigheid in behandeling genomen. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij uw vacature, de werkzaamheden, functie-eisen en aanvullende eisen en wensen waaraan een nieuwe medewerker moet voldoen. Ook de “huisregels”, veiligheid en overige werkomstandigheden worden met u besproken. Zodra wij alles in kaart hebben gebracht gaan wij voor u aan de slag. Wij maken direct met u een terugbelafspraak.

Beoordeling kandidaten

Met onze eigen kandidaten voeren wij uitvoerig een intake, zodat wij exact weten wat zij kunnen en willen. Voordat nieuwe werknemers voor u aan de slag gaan, worden de werknemers uitvoerig geïnformeerd over uw bedrijf en de werkzaamheden.

Opdrachtbevestiging

Vóór de eerste werkdag ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging. In deze overeenkomst bevestigen wij graag de gemaakte afspraken.
Ook tijdens de opdracht nemen wij regelmatig contact met u op om de samenwerking te evalueren.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search