Diensten

Home / Diensten
vacature vrachtwagenchauffeur Nonstop Personeelsdiensten

Uitzenden en Detachering

Wij brengen uw personeelsvraag en ons personeelsaanbod bij elkaar. Door onze jarenlange ervaring in diverse branches beschikken wij over een breed netwerk en zijn wij in staat de juiste gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaat voor u te vinden. Wij doen dit op een zorgvuldige manier of het nu gaat om een korte of lange periode, een tijdelijke of vaste baan.

vacature vrachtwagenchauffeur Nonstop Personeelsdiensten

Werving en selectie (recruitment)

Mede door ons grote netwerk van mensen die wij in de afgelopen jaren hebben gesproken binnen diverse branches hebben wij inmiddels mogen ervaren dat het werven en selecteren van de juiste kandidaten een belangrijke taak is binnen de bemiddelingsbranche. Het zoeken naar een goede gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaat voor u is een proces dat wij  samen aangaan.Wij besparen u hiermee veel tijd in de zoektocht naar de juiste kandidaat voor uw vacature.

vacature vrachtwagenchauffeur Nonstop Personeelsdiensten

Payroll

Bij Payrolling geeft u uw juridisch werkgeverschap en loonadministratie geheel uit handen en komt het personeel in dienst van Nonstop, hiermee ontzorgen wij u van personeelsadministratie ,financiële administratie en alle andere vragen over CAO, pensioen, ziektekosten en verzekeringen. Wilt u personeel indienst nemen maar graag de personeelszaken uitbesteden dan is payroll misschien voor u de beste optie. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij komen graag bij u langs om alle details te bespreken.

Neem contact op

Nonstop Personeelsdiensten

telefoonnummer 0546-241727

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search